Notícies
Volem ser la teva escola!
PORTES OBERTES


Ens trobem a poques setmanes, abans que comenci el procés d'escolarització del curs 23-24. Sens dubte començar el segon cicle d'educació infantil, és un fet important per les famílies, que comportarà decidir a on cursaran aquesta etapa a més de la primària. 
 

El nostre col·legi compta amb més de cent seixanta anys de presència a Porreres. Durant aquests anys sempre hem estat al costat de la gent del nostre poble, en l'àmbit de l'educació, la gent gran o desenvolupant una tasca social rellevant, dirigida a qui més ho ha necessitat. Amb una visió actualitzada i de futur continua amb la tasca iniciada per les Germanes de la Caritat de Sant Vicenç de Paül, ara sota la tutela de la Fundació Escola Catòlica de les Illes Balears. El nostre compromís educatiu amb les famílies de Porreres continua intacte, amb molta il·lusió per fer front als reptes que ens presenta aquest món canviant i globalitzat.  

  
Per aquest motiu us volem convidar a conèixer el nostre centre, el Projecte Educatiu i la proposta metodològica que duem a terme durant l'acompanyament educatiu que fem al nostre alumnat. 

 
Farem "Portes obertes" dijous dia 20 i dimarts 25 d'abril, de les 18:00 a les 20:00 h. Hem preparat una sessió anomenada "Joc X Descobrir" com a dinàmica per conèixer el nostre Projecte. Si no podeu assistir aquests dies, no dubteu a contactar amb nosaltres, per poder fer una visita individualitzada. 

 
 
Esperem!