Qui som?
BENVINGUDA


Som un centre concertat d'una línia a educació infantil i primària, amb més de 150 anys de presència a Porreres amb la tasca iniciada per les Germanes de Sant Vicenç de Paül. Actualment formam part de l'Escola Catòlica de les Illes Balears, compartint ideari, missió, visió i valors.

Ens definim com un centre familiar, connectat amb l'entorn, participar i amb visió cristiana. Un Projecte que promou accions per empoderar als nostres alumnes per a poder fer front als reptes de futur, un món més just, el medi ambient, la inclusió, la diversitat o la igualtat, entre d'altres.

L'acompanyament dels nostres alumnes en aquestes etapes educatives que ofertam, és el nostre principal objectiu. Valoram l'esforç, la constància i la feina respectant els diferents ritmes. Treballam amb dispositius electrònics amb l'objectiu d'accedir a la informació i de crear productes a partir del que han aprés. Per altra banda aquest ús va acompanyat d'actuacions per a garantir la seguretat, la identitat digital i globalment el desenvolupament de la competència digital dels alumnes.