Notícies
Aprenentatge servei
CAMINADA SOLIDÀRIA



Estarem d'acord que els reptes globals actuals són molts i diversos i que els nostres fills i filles, en seran i són protagonistes actius. L'àmbit educatiu no n'és aliè a aquesta realitat. A més podem dir que l'escola, entesa com a Comunitat Educativa hi té un paper cabdal, ja que tenim en els nostres mans una missió d'importància rellevant: acompanyar en el procés d'aprenentatge, aportar vivències i experiències per aconseguir generacions futures. . emponderades. . i competents, per donar resposta a aquests reptes.

Per altra banda, una de les senyes d'identitat del nostre col·legi, és sens dubte donar ajut a qui més ho necessita, entenem la paraula ajut en una dimensió àmplia. Aquest fou uns dels principis i valors, entre d'altres, que les Germanes de la Caritat de Sant Vicenç de Paül treballaren de manera incansable i deixarem empremta de la trajectòria humanística i de servei a la Comunitat quan es van instal·lar a Porreres.  

A les reunions informatives de principi de curs ens varem presentar el PEDIC, el Pla d'Educació Integral i Competencial, document que reflecteix com i que hem de desenvolupar la nostra missió. Amb aquesta proposta d'Aprenentatge Servei (aquell que té incidència en la comunitat més propera) treballa la Dimensió eco-social i l'ètic-moral, que juntament amb les competències establertes al Currículum, determina el perfil d'alumne del nostre centre. 

Sens dubte tenim la responsabilitat de seguir aquest camí, per aquest motiu divendres dia 10 de març hem organitzat una “Caminada solidària” en benefici de l'Associació Espanyola contra el Càncer. Ens reunirem a les 9:30 a la plaça de la Vila i farem un camí de devers una hora i mitja per a les 11.00 h tornar a la plaça i berenar. Es demana una aportació voluntària, que anirà destinada a la integració a l'AECC. Hi haurà de tenir gratuïtament, que ens ha possibilitat l'Ajuntament de Porreres, vagi per dir, que n'estem molt agraïts per col·laborar. Us demanen que convideu a família, amics, coneguts, etc. a participar. 

D'aquesta manera podem aportar el nostre granet d'arena, dirigit a pacients, famílies, entitats, i professionals que treballen cada dia per lluitar contra aquesta malaltia.