ServeisAl document PDF amb el menú, trobareu una proposta per preparar un sopar equilibrat realitzat per Maria Victòria Mora, diplomada en Dietètica i nutrició.

Preus: fixes 7€, dies solts 7,50€
L'escola matinera es fa a l'edifici de Cals Hermanos, al carrer Lluís 27,  pels alumnes de primària i educació infantil. 

Horari:

De 7:30 a 9:00 h  Preu: 32€ mensuals, dies solts 3,20€

De 8:30 a 9:00 h  Preu: 16€ mensuals, dies solts 1,60€
            

ROBA ESPORTIVA FECIBComençam aquest nou any amb una novetat, ja disposam de roba esportiva per educació infantil primària, i bates per educació infantil. Amb una confecció i models actuals i resistents per a fer educació física o per anar amb vestit de manera adequada. 

En accedir a la web trobareu models i tallatges, a més de si l'article seleccionat, pertany o no al col·legi Verge de Monti-sion (recordau que formam part de les escoles FECIB 12 centres educatius). 

Tot seguit, podeu fer la compra en línia directament, fer el pagament, rebre la comanda a casa, pagar despeses de transport o rebre-ho al col·legi amb la despesa de transport gratuïta.

A la secretaria del col·legi, tenim mostres de models per si us voleu provar les talles. Us atendrem els dilluns i dimarts de 9.00 a 14.00 h. 

WEB TENDA ONLINE:      https://ruisell.com/categoria/fecib/

INSTRUCCIONS DE COMPRA EN 4 PASSES:     ROBA ESPORTIVA.pdf