Notícies
XERRADA PER A LES FAMÍLIES

Xerrada: Com millar el vincle amb els fills 👨‍👩‍👧‍👦💬

L'AMPA del CC Verge de Monti-sion i el nostre centre 🏫, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Porreres 🏛️, organitzen una xerrada molt especial dirigida a totes les famílies 👨‍👩‍👦. La cita serà el divendres 18 d'octubre, a les 19:00 h, a l'Oratori de Sant Felip ⛪. Aquest esdeveniment comptarà també amb el suport de la Confederació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de les Illes Balears (CONFAECIB) 👥.

La psicòloga Miquela Nicolau 👩‍⚕️ ens parlarà sobre la importància d'establir una bona relació i vincle amb els nostres fills 🤝, com fer-ho i com aquest vincle pot influir positivament en el seu desenvolupament emocional, social i educatiu 🌱📚. Serà una gran oportunitat per reflexionar sobre el paper que jugam com a pares i mares en la seva educació i benestar 🧠❤️.

Per fer de l'esdeveniment una jornada familiar completa 👨‍👩‍👧‍👦, hi haurà entreteniment i ludoteca per als infants 🎨🎈, així com una ballada popular amb el grup s'Estol Porrerenc 💃. En acabar la xerrada, hi haurà un petit refrigeri per a tots els assistents 🍹.

🎟️ Recordau passar per la secretaria del centre per recollir les invitacions

Us esperam per compartir aquesta vetllada tan enriquidora! 👏😊

També podeu consultar tota la informació a:

Us esperam per compartir aquesta vetllada tan enriquidora! 👏😊