BLOC D'AULA EDUCACIÓ INFANTIL
El dia a dia de la nostra aula
Una setmana de la classe de 4 anys!

Durant aquesta setmana hem anat duent a terme diferents activitats per celebrar el  Dia Internacional de la Dona. Fem que tots els dies siguin dia 8 de març!

 


Dilluns vam poder gaudir de la gran companyia de  n'Aina Remei Obrador Mulet, ens va explicar que és  metgessa de l'hospital de Son Espases i  la seva història.

Vam passar una gran estona tots junts.Dimarts ens va visitar n'Antònia Roselló Sampol, l'actual directora de l'escola de música de Porreres, professora de Clarinet i directora de la Banda Juvenil de l'Escola  de Música.  La primera dona en dirigir la Filharmònica Porrerenca.


Finalment, va dir que vam tenir la gran oportunitat de visitar el gimnàs Kokoro amb  na Naomi, propietària del gimnàs.  Ens va preparar una sèrie d'activitats on tots i els  infants d'Educació Infantil van poder gaudir.Per acabar, vam contar el conte de "les Nenes seran el que vulguin ser". Un  llibre, el qual ens recorda, que tots i totes podem ser el que nosaltres vulguem ser, i que sempre hem de poder volar molt alt.Avui, hem dut a terme la caminada solidària en benefici de l'AECC. Simplement, agrair-vos famílies la gran participació i poder participar tots junts amb aquest acte.

Aprendre mitjançant la manipulació i la investigació
On vieun els animals? Grup 5 anysInvestigar per aprendre! D'aquesta manera pretenem despertar l'interès dels alumnes per crear relacions i descobrir.


Els alumnes de 5 anys, treballen els diferents ecosistemes on viuen els animals, una situació d'aprenentatge connectada amb la dimensió Eco-social del nostre PEDIC.

Una disposició de l'espai i de l'aula dirigida a afavorir possibilitats per aprendre, mitjançant la investigació, la manipulació i la classificació.