BLOC D'AULA 6È DE PRIMÀRIA
"L'EMPRESA"
Situació d'aprenentatge


Els alumnes de 5è, dins el seu projecte de l'empresa han anat a fet una entrevista a la jugueteria/llibreria PEMI I també a Tomeu Rosselló. Durant el projecte també anirem fent d'altres entrevistes per conèixer molt millor com crear una empresa, a quin sector forma part cada negoci, quines són les passes a seguir, com treure millor benefici, etc.Aquestes entrevistes seran molt útils per acabar de crear de manera exitosa les empreses que  cream a classe. De ben segur que a partir d'aquests coneixements que estim adquirint de primera mà amb els empresaris del poble ens aportarà molts coneixements.

EL VALOR DEL VOLUNTARIAT
Coneixem la feina de l'ONG Llevant en Marxa


Des de la ONG Llevant En marxa varen venir a fer-mos una xerrada per acabar de treballar els Drets Humans que feia unes quantes sessions que havíem començat a treballar.

El pediatre Tito Fuster, voluntari de la ONG, va contar-mos la realitat que es viuen en aquest país comparat amb totes les nostres facilitats i bon viure que tenim. Ens va contar i explicar diferents anècdotes durant lesseves estàncies als països africans i ens va mostrar moltes imatges. Algunes d'aquestes ens van impactar molt.

En definitiva, una experiència enriquidora que ens ajuda a seguir creixent ia valorar el que tenim nosaltres i la sort de poder viure com vivim.

MESURA D'ÀREES I PERÍMETRES
Aplicar per donar significat als aprenentatges


Avui els alumnes de 5è han treballat les àrees i els perímetres de diferents figures poligonals, que hem construït al pati i després les hem mesurades. 


D'aquesta manera hem pogut comprovar de primera mà si el que hem treballat a classe ens servia per posar-ho amb pràctica a la realitat. Els alumnes han dut un metro de casa seva. Els ha encantat mesurar i calcular aquests conceptes, aquí teniu algunes fotos.